Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

Idag släpper vi 39 hyresrätter på Söder

Idag den 15 februari släpper vi 39 moderna hyresrätter på kvarteret Skärvet, Södra Järnvägsgatan 24, på Söder med inflyttning den 1 december 2017.
 
I kvarteret Skärvet erbjuder vi på Växjöbostäder 39 trivsamma och fräscha hyresrätter på 1–3 rok med rymliga balkonger. I flera av lägenheterna når du balkongen både från sovrum och vardagsrum. Alla hyresrätterna har klinkers i hallen och ekparkett i vardagsrum, kök och samtliga sovrum. Badrummen är kaklade och har plastmatta på golvet. Det finns tvättmaskin och torktumlare eller kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I köken finns diskmaskin, spis med induktionshäll samt kyl/frysskåp eller kyl och frys.

- Här har våra hyresgäster nära till både stad och natur. Allt ifrån shopping, kultur- och sportevenemang till ett rikt friluftsliv med Växjösjön och Bokhultets naturreservat i närheten, säger VD Maria Säterdal.

Maria Säterdal fortsätter:
- Området erbjuder även en helt ny vårdcentral med jourläkarcentral. Kommunikationerna till och från området är goda med en ny hållplats där bussar stannar precis utanför.


Läs mer om kvarteret Skärvet här
 
Gå direkt till Boplats Växjö och anmäl ditt intresse för en lägenhet, www.boplats.vaxjo.se


 
Automat:ee