Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

Ny hemsida med mängder av möjligheter

Vi är stolta över att presentera vår nya kundanpassade hemsida fylld med smarta funktioner och ett nytt fräscht utseende. En av de viktigaste förändringarna är att hemsidan är anpassad till att se bra ut oavsett vilken enhet du surfar på. Mobil, padda eller stationär dator, det spelar ingen roll, det ser lika bra ut överallt!

För dig som hyresgäst har vi gjort det enkelt att hitta till de mest efterfrågade funktionerna. Under rubriken ”Din boendeservice” kan du bl.a. söka bostad, göra felanmälan, logga in på Mina sidor, boka tvättid m.m.

Vi har även en kraftfull sökfunktion där du kan filtrera på träffresultatet för en smidigare och snabbare sökning. Vi rapporterar dessutom löpande om ev. driftstörningar direkt på startsidan.

Du som söker lägenhet kan på ett enkelt och överskådligt sätt se bilder och läsa om alla våra områden, filtrera på typ av boende samt inte minst kolla var det finns lediga lägenheter just nu. Allt finns markerat på kartor eftersom vi vet att det geografiska läget är viktigt vid val av lägenhet. 

Ta även chansen att fördjupa dig i vår kvartersinformation. Där hittar du bildgalleri, orienteringskarta samt all relevant information om just det kvarter som du är intresserad av.  Självklart presenteras hur många lediga lägenheter, bilplatser och förråd som finns.

Vi vill också tipsa om fliken ”Vanliga frågor” där du enkelt hittar svar på dina vanligaste frågor.

Som student väljer du att filtrera på ”Studentboende” och vips så kan du se alla studentboenden som vi har och vilka kvarter som har lediga lägenheter just nu. Snabbt, enkelt och smidigt. 

Målet med vår nya hemsida är att göra det enkelt för dig som hyresgäst och övriga besökare att hitta relevant information. Vi kommer fortlöpande arbeta med att förbättra användarupplevelsen. Självklart är vi tacksamma för feedback på info@vaxjobostader.se

Automat:ee