Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

Växjöbostäder erbjuder återställd kötid till kommunala bostadskön

Med anledning av att Växjöbostäder har infört en påminnelse gällande avgiften till den kommunala bostadskön gör vi nu en översyn av kön. Växjöbostäder erbjuder personer som har missat att betala, före påminnelsen, att återinföras till den kommunala bostadskön.

- De som fått kötiden nollad, innan påminnelsen skickades ut den 8 februari, på grund av obetald avgift återställer vi kötiden på, säger Per Schöldberg, styrelseordförande i Växjöbostäders styrelse.

- De berörda personerna tar kontakt med Växjöbostäders Kundcenter direkt. De kan besöka oss, skicka e-post eller ringa oss. Vi skiljer inte på om de har betalat avgiften 2014 eller inte alls. De behöver inte heller ge några särskilda skäl för att vi ska återställa deras kötid. Huvudsaken är att de betalar ikapp kö-avgiften, säger VD Maria Säterdal.

- Den kommunala bostadskön hanteras av de två kommunala bostadsbolagen Växjöbostäder och Vidingehem, så det går bra att kontakta något av bolagen, säger VD Maria Säterdal.

Maria Säterdal uppmanar alla som står i den kommunala bostadskön att kontrollera sin e-post adress som man uppgett vid sin anmälan till kön.

- En del byter e-post adresser och det är viktigt att e-post adressen i bostadsköns register är aktuell. Man bör också kontrollera så att e-post meddelanden från oss inte hamnar i skräpkorgen, säger VD Maria Säterdal.

- Senast den 30 september behöver man höra av sig till Växjöbostäder eller Vidingehem för att få sin kötid återställd, säger VD Maria Säterdal.

Automat:ee