Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

TV-utbud

I alla våra lägenheter finns ett kabel-TV-nät där Com Hem är operatör. I detta nät sänds ett grundutbud av TV-kanaler som ingår i hyran.

Grundutbud, analogt

Dessa kanaler ingår i grundutbudet: SVT1, SVT2, SVT24, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8,  Kanal 9, TV10, Kanal 11,Kanal 12, Barnkanalen/ Kunskapskanalen, Öppna Kanalen Växjö, Com Hem-kanalen, TLC och FOX.

Grundutbud, digitalt

Utöver de analoga kanalerna har alla Com Hem-hushåll även tillgång till digital-tv. Du behöver ha en digital mottagare som är godkänd av Com Hem, det vill säga en box eller mottagare (DVB-C) som är inbyggd i tv:n samt en CA-modul (korthållare) och ett programkort.

Kontakta Com Hem Kundservice, tel: 90 222, och beställ Digitalt Grundutbud, så skickar de ett programkort laddat med Digitalt Grundutbud till dig utan kostnad. 

Extra tjänster

Utöver detta kan du köpa extra TV-tjänster, telefoni och internet. Information om Com Hems utbud och tilläggstjänster hittar du på www.comhem.se. Du kan också kontakta Com Hem Kundservice på telefonnummer 90 222.

Felanmälan

Felanmälan på TV måste göras direkt till Com Hem, tel: 90 222. Vi på Växjöbostäder kan inte hjälpa till vid problem med TV-signalerna.
 

Vi upphandlar nytt avtal för kabel-tv och internetuppkoppling

Under hösten 2017 upphandlar vi på Växjöbostäder en leverantör av kabel-TV och internetuppkoppling. Detta berör de fastigheter som idag är kopplade till Com Hem.

Om du ser på TV via antennuttaget samt om du har din internetuppkoppling genom Com Hem berörs du av denna upphandling. Ser du på TV via fiber så berörs du inte av denna upphandling.

Runt årsskiftet (2017/2018) kommer vi att veta vilket företag som blir leverantör av kabel-TV. Det nya avtalet kommer att gälla fr.o.m. den 1 juni 2018.

Läs mer om detta här

Automat:ee