Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

Sommarlovsaktiviteter 2017

Onsdagen den 21 juni startar vi upp årets sommaraktiviteter på Teleborg, Alabastern och Kråkan. Det kommer att bli en sommar fullspäckad av roliga aktiviteter för både barn och ungdomar.

Sommarlovsaktiviteterna pågår onsdagar – lördagar under hela sommaren. Vi startar kl. 14.00 på vardagar och kl.17.00 på lördagar.

I år har vi nio trygghetsvärdar och åtta feriearbetare som kommer att finnas i våra områden under hela sommarlovet. Vi kommer att arrangera allt från orientering, basket, fotboll, minigolf och paddling till designverkstad och skattjakt.

Några gånger under sommaren kommer vi besöka Ryttartorpets friluftsbas. Du kommer också att få chansen att spela och träna tillsammans med spelare från våra samarbetspartners Växjö DFF, Östers IF, Ravens Basketball, Araby IF & Hovshaga AIF. Det kommer att finnas något för alla!


Vi finns på Facebook
Håll dig uppdaterad kring vad vi gör och när under sommarlovet. Följ oss gärna på vår Facebooksida: Växjöbostäder – Sociala Event och Aktiviteter. Varje vecka lägger vi ut ett preliminärt aktivitetsschema.


Frågor?
Har du frågor så kontakta Nico Stark i Bostadssociala gruppen, tel: 0470 – 59 90 00.

Automat:ee