Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

Nyhetsarkiv

Nyheter från Växjöbostäder Januari 2016

Den 4 februari delar vi ut hyresgästundersökningen

Vi på Växjöbostäder vill gärna veta hur du trivs hos oss. Vad som är bra och vad vi kan förbättra. Vi arbetar idag för att skapa vardagstrygghet och ett hållbart boende för alla våra hyresgäster. I framtiden tänker vi bli ännu bättre.
Den 4 februari genomför vi en hyresgästundersökning hos hälften av er hyresgäster. (Under 2017 kommer andra hälften att vara med i hyresgästundersökning.) Mellan kl. 16 och kl. 20 kommer alla anställda och vår styrelse att ringa på hos er hyresgäster som är utvalda och dela ut enkäterna.

Publicerad 29 jan, 2016

Express Yourself – ett projekt för dig mellan 15-20 år

I samarbete med Araby Park Arena, Växjö kommun och Det fria ordets hus är vi på Växjöbostäder med och startar upp ett spännande projekt med syftet att skapa en plats för ungdomar att uttrycka sig och vara kreativa.

Publicerad 22 jan, 2016

Växjöbostäder öppnar för att fler aktörer förvaltar och bygger bostäder i Växjö

Styrelsen för Växjöbostäder har idag den 15 januari beslutat att sälja 2069 lägenheter av Växjöbostäders 10 500 lägenheter.

Publicerad 15 jan, 2016

Känns det kallt i din lägenhet?

Med vintern kommer kylan. Våra lägenheter ska hålla en temperatur på 20-23°C. Så här kontrollerar du värmen i din lägenhet.

Publicerad 8 jan, 2016

Hyreshöjning på i genomsnitt 0,57% från den 1 februari 2016

En uppgörelse har träffats med Hyresgästföreningen region Sydost. Uppgörelsen innebär en hyreshöjning från den 1 februari 2016 med i genomsnitt 0,57 procent för Växjöbostäders hyresgäster.
Hyreshöjningen beror till stora delar på den allmänna kostnadsökningen i den bransch Växjöbostäder verkar i samt höjda taxor för fjärrvärme.

Publicerad 8 jan, 2016

Automat:ee