Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

10 träffar på “”

Områdesbild

  Norr

Om du bor på norr så har du 10 minuters gångavstånd till centrum. Ett lugnt och vackert bostadsområde som är mycket populärt bland Växjöborna. Stora grönytor. Här finns både äldre hus och hus av senare datum.


Områdesbild

  Hovshaga

Hovshaga är ett område som växt mycket under senare år. Här hittar du alla typer av bebyggelse.
Allt från flerfamiljshus till villor och bostadsrätter. Växjöbostäder kan erbjuda dig ett stort utbud av marklägenheter som är mycket populära och därmed också har en längre kötid. Nära till bad och naturområden.


Områdesbild

  Öster

Öster är ett område som har det mesta av det bästa; gångavstånd till centrum och Växjösjön med dess möjligheter till promenader och joggingrundor. Du kan också ta dig ett dopp i Växjösjön. Inte många städer som kan bjuda på en badbar sjö mitt i centrum. Lugnt område med fina grönytor.


Områdesbild

  Väster

På Väster kan vi erbjuda dig ett modernt och bekvämt boende i två kvarter; Minnet och Aspen.

Ligger nära till centrum och all service du kan önska dig. Aspen ligger i ett villaområde med stora grönytor och närhet till äldreboendet Borgmästaren där man kan ta del av den service de har att erbjuda.


Områdesbild

  Sandsbro

Sandsbro ligger ca 5 km från Växjö och känns som ett litet samhälle för sig själv. Ligger mycket vackert mellan Helgasjön och Toftasjön. Samtliga fastigheter har gångavstånd till bad och vackra naturområden. Cirka 3 km till Norremarks köpcentrum.


Områdesbild

  Söder

Söder brukar ibland kallas för Växjös gräddhylla. Fastigheterna är byggda med stor spridning mellan 1919-2007. Här finns allt man kan önska sig; närhet till centrum och Växjösjön där du kan jogga, ta ett bad eller bara promenera. Bokhultets naturreservat ligger inom gångavstånd.


Områdesbild

  Teleborg

Teleborg en stadsdel som har det mesta. Cirka 15 minuter med buss in till centrum. Fina cykelvägar.
Linnéuniversitetet, Bergundasjön, Bokhultets naturreservat och Teleborgs slott inom gångavstånd.
Här hittar du alla typer av boende; villor, vanliga hyresrätter, bostadsrätter och marklägenheter.


Områdesbild

  Campus

Många studenter väljer inte enbart Linnéuniversitetet på grund av det utbildningsutbud som finns utan också mycket på grund av att vi har ett Campusområde. Här finns allt samlat och som ny student i Växjö hittar du lätt nya vänner.


Områdesbild

  Araby

Araby är ett område som byggdes på 1960-talet vilket innebär ljusa och rymliga lägenheter med stora grönområden och ca 15 minuters gångavstånd till centrum. Du har nära till strövområden, bad och Araby golfbana.


Områdesbild

  Centrum

Bor du i våra fastigheter som tillhör centrum så har du nära till allt. Längs Storgatan i Växjö kan du hitta ett stort utbud av restauranger och caféer En del av fastigheterna har stora grönytor trots sitt centrala läge. Inom gångavstånd har du Växjösjön med dess möjligheter till promenader, joggingrundor och ett dopp. Inte många städer som kan bjuda på en badbar sjö mitt i centrum..


Automat:ee