Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder
Tillbaka till Campus
Adress: Framtidsvägen 7A, 7B, 7C
Antal lgh: 248
Lägenhetsstorlekar: 240 st - 1 rokv
8 st - 2 rok
Byggår: 2018

248 studentbostäder på Campus

Nu erbjuder vi 248 nya moderna studentbostäder på Campus. Här bor du mitt i studentlivet samtidigt som Växjö centrum bara ligger ett par kilometer bort. Du kan kombinera det bästa av två världar och dessutom har du naturen runt knuten.

Campus är studenternas centrum i Växjö. Här finns universitetet och merparten av studentbostäderna. I området bor drygt 5 000 studenter och här finns plats för både studier och nöjen. Det är nästan en egen liten stad för Växjös studenter.

Modernt och fräscht boende
Lägenheterna i kvarteret Docenten är moderna och fräscha. Du kan välja mellan en etta med kokvrå eller så kan du dela en tvåa (och hyran) med en studentkompis. Lägenheterna är välutrustade och har spis med häll i glaskeramik, kombinerat kyl- och frysskåp samt badrum med dusch. Färgsättningen är ljus och fräsch. I ettorna har du ett eget förråd i lägenheten. På varje våningsplan finns numrerade cykelplatser. Alla våra tvåor har uteplats och två har även balkong.

Innergårdar och loftgångar
Från din lägenhet har du utsikt över någon av de två innergårdarna på plan 2. Här kan du ta en fika och träffa dina grannar. Innergårdarna är spännande mötesplatser som ger dig många möjligheter året om – allt från att bättra på solbrännan till att plugga utomhus. Loftgångarna erbjuder fin utsikt över omgivningarna, speciellt från de övre planen.

Nära till allt
Från kvarteret Docenten har du universitetet ett par minuter bort. Lika nära är det till universitetsbiblioteket, caféer, restauranger och pubar. Du har gym, sporthall och simhall i närområdet. Och blir du hungrig har du till och med en matbutik på bottenplanet!


Inflyttning från 1 augusti 2018.

Bostäderna förmedlas via Boplats Växjö.
Länk: www.boplats.vaxjo.se

Läs mer om Docenten här

 

Välkommen in på en rundvandring

Vi hälsar dig välkommen in på en rundvandring, direkt i din webbläsare. Klicka på nedanstående länk för att besöka en av våra lägenheter. Rundvandringen öppnas i ett nytt webbläsarfönster/flik för att du enklare ska kunna navigera och titta runt i lägenheten.

Automat:ee