Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder
Tillbaka till Centrum
{alt}

Lassaskog Södra

Dessa hus, som är ritade av den berömde arkitekten Ralf Erskin, ligger nära centrum med vackra grönområden. Inom gångavstånd finns all service man kan behöva.
Adress: Seminarievägen 21-33
Antal lgh: 121
Lägenhetsstorlekar: 1-5 rum och kök
Byggår: 1954-55

Kvarteret Lassaskog Södra är byggt i 8-våningshus med hiss. Husen är byggda med betongstomme och putsad fasad. Trapphusen är försedda med portlås och porttelefon. 

Bredband/IP-telefoni

Lägenheterna är utrustade med bredbandsuttag och kabel-TV.

Entréer, förråd/cykelförråd

Varje lägenhet har eget källarförråd i husens bottenvåning. Cykelbodar finns i anslutning till fastigheterna. Portlås finns,

Husdjur

Husdjur är tillåtna.

Individuell mätning

Ingen individuell mätning.

Kvarterslokal

På Seminarievägen 21 finns en fristående kvarterslokal som används för bostadsmöten, hobby- och barnverksamhet m m. Kvarterslokalen kan även hyras för privata fester.

Närmiljö 

Framför eller i anslutning till varje hus finns lekplats och gemensamma uteplatser med sittmöbler. Området har mycket grönytor och träd trots sitt centrumnära läge.

Parkering/garage

Kvarteret är bilfritt. Vid infarterna finns parkering för hyresgäster och besökande. Innerområdet är av stängt med bommar som hyresgästerna har nyckel till. Får endast användas för tyngre transporter med in- och avlastning.

Rökfritt  

Rökning är tillåten.

Service och kommunikationer

Det är ca 500 m till centrum med all service som man kan önska sig.
Busslinjer till övriga bostadsområden inom Växjö tätort.

Tvättstuga/grovtvätt

Det finns tre tvättstugor i området, på Seminarievägen 23, 27 och 31. Tvättstugorna är utrustade med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och kallmangel.

Välkommen in på en rundvandring

Vi hälsar dig välkommen in på en rundvandring, direkt i din webbläsare. Klicka på nedanstående länk för att besöka en av våra lägenheter. Rundvandringen öppnas i ett nytt webbläsarfönster/flik för att du enklare ska kunna navigera och titta runt i lägenheten.

Automat:ee